Korting.png
20200128_212245566_iOS.png

Hoe wordt de prijs van een reportage bepaald?

De prijs van de reportage is afhankelijk van de vorm fotografie waarnaar u opzoek bent. Van zodra u contact met me opneemt voor een bepaalde vorm van fotografie (bv. communiefoto's), zal je hiervoor een formule-overzicht toegestuurd krijgen.

In dit overzicht krijg je een gedetailleerde schets van de verschillende formules waaruit u kan kiezen. Zo kan u kiezen voor een fotosessie die past binnen de resultaten waarnaar u opzoek bent.

De prijzen zijn opgesteld op basis van ervaring, de kwaliteit van het gebruikte materiaal, de nabewerking en de hiervoor benodigde programma's, de moeilijkheidsgraad van de fotosessie en de te betalen belastingen.

Wat is de wachttijd voor het ontvangen van de foto's?

De wachttijd voor het ontvangen van de foto's in uw mailbox bedraagt gemiddeld 2-3 weken. U ontvangt eerst de foto's in een online galerij waaruit u zelf uw keuze kan maken. Deze worden erna digitaal afgeleverd in hoge resolutie met transparant en onopvallend watermerk.

De fotosessie zit er op, hoe ontvang ik de fotoreportage?

U ontvangt eerst de foto's in een online galerij waaruit u zelf uw keuze kan maken. Deze worden erna digitaal afgeleverd in hoge resolutie met transparant en onopvallend watermerk aan de hand van een download-link van WeTransfer. 

Dit omdat WeTransfer de nodige eigenschappen heeft om de kwaliteit van uw foto's te behouden.

Kan ik de foto's ook zonder watermerk ontvangen?

In elk pakket beschikt u over een vast aantal finale beelden die, zoals de algemene voorwaarden het voorschrijven, met watermerk worden afgeleverd.

Wenst u bepaalde foto's zonder watermerk? Dit kan door een meerprijs per foto te betalen die varieert van 15 - 25 euro.

Ik wil graag de foto's onbewerkt ontvangen...

Het is in geen enkel geval mogelijk om de foto's onbewerkt te ontvangen.

De onbewerkte foto's zijn een verzameling van zwarte RAW. files die na de reportage op de computer worden opgeladen in een daarbij horend computerprogramma.

In eerste instantie kan u niks aanvangen met deze foto's, in tweede instantie gebeurt dit gewoon niet.

Vanaf wanneer kan ik een fotoreportage inboeken?

Voor elke vorm van fotografie wordt aangeraden om minstens 31 dagen op voorhand de fotosessie in te boeken. Voor huwelijksfotografie wordt een termijn van 6 maanden aangeraden.

Waarom dien ik een voorschot te betalen?

Wanneer er een voorschot betaald dient te worden, dient dit om een garantie van de fotosessie voor mezelf als fotograaf en u als klant te voorzien. Indien u de fotosessie zou annuleren, worden betaalde voorschotten in de vorm van een tegoedbon aan u uitgeschreven.

Kan ik mijn afspraak kosteloos annuleren?

In bepaalde omstandigheden dient een annulatie van de boeking plaats te vinden. Slechte weersomstandigheden, ziekte of de nood om een datum te verschuiven zijn de voornaamste reden om de afspraak te annuleren.

Een geannuleerde afspraak wordt z.s.m. opnieuw ingeboekt. Indien er nog geen vooruitzichten of mogelijkheden zijn voor het inboeken van een nieuwe fotoreportage, wordt het reeds betaalde bedrag of voorschot van de factuur voor de fotosessie aan u terugbezorgd onder de vorm van een tegoedbon die 12 maanden geldig blijft.

Annuleerde u zonder geldige reden (ziekte) minder dan 24 uur op voorhand? Dan dient hiervoor een forfait aangerekend te worden. Deze forfaits variëren van 50 tot 200 euro. Het forfait wordt bepaald op basis van de soort foto-opdracht.

En wat bij ziekte?

Bent u onverwacht verhinderd door ziekte? Gelieve me hiervan z.s.m. op de hoogte te brengen, zodat de fotosessie tijdig geannuleerd kan worden. Er wordt hierna samen met u opzoek gegaan naar een nieuwe datum om de fotosessie te laten plaatsvinden.

Let op! Laat u pas 2 uur van te voren weten dat de fotosessie niet kan doorgaan, wordt hiervoor een schadevergoeding in rekening gebracht van 50 tot 200 euro.

Kan ik fotoproducten bij u bestellen?

Ja, het is mogelijk om fotoproducten te bestellen.

U kan de foto's die u selecteerde na de fotosessie laten ontwikkelen onder de vorm van verschillende fotoproducten die u kan raadplegen op de volgende pagina: FOTOPRODUCTEN.

Heeft u ook cadeaubonnen?

Ja, ik beschik over cadeaubonnen.

U kan vooraf de fotosessie uitkiezen en het daarbij horende bedrag in een cadeaubon voor een vriend(in), kennis of familielid laten uitschrijven.

Liever een eigen bedrag uitkiezen? Of een deeltje van het benodigde bedrag voor een fotosessie laten uitschrijven? Dit kan ook. De ontvanger van de tegoedbon kan zijn cadeaubon inwisselen en het resterende te betalen totaal vereffenen. 

De cadeaubon bestaat uit bedrukt karton met het logo van de zaak, een extra notitie, het totaal en een vervaldatum. En wordt afgeleverd in een stijlvolle enveloppe afgewerkt met satijnen linten.

Ik heb een fotosessie op buitenlocatie geboekt, maar de weersvoorspellingen zijn slecht. Wat nu?

Zijn er slechte weersvoorspellingen in het vooruitzicht? 

Ik hou tot een paar dagen op voorhand het weerbericht in de gaten en neem contact met u op indien de fotosessie verschoven dient te worden. In het merendeel van de gevallen wordt de fotosessie met enkele uren vervroegd of verlaat. 

Welke outfit draag ik het beste tijdens een fotosessie?

In eerste instantie moedig ik aan om jezelf te zijn. Doch ontvang je bij het boeken van een fotosessie enkele tips wat de kleding betreft. Mijn voorkeur gaat uit naar effen kleding met zachte kleuren, zonder drukke motieven of veel prints.

Ik wil een fotosessie voor mijn hond inboeken. Aan welke voorwaarden moet ik voldoen?

Bij het inboeken van een fotosessie voor jouw hond wordt er in eerste instantie verwacht dat de hond voldoende bekwaam is. 

Wilde, niet gesocialiseerde of schuwe honden worden voor het welzijn van de hond en de veiligheid voor mezelf als fotograaf niet ingeboekt. 

Tijdens de fotosessie wordt verwacht dat u als hondenbaasje de volledige sessie aanwezig blijft. Kan uw hond los? Dan wordt dit toegelaten, maar het is niet verplicht. Er kunnen even mooie foto's gemaakt worden terwijl een leiband gedragen wordt.

Hoe verloopt een cakesmash?

Een cakesmash vindt plaats op het adres van fotograaf Magalie Aspeele.

U mag vooraf een keuze maken uit de beschikbare fotodoeken. De fotodoeken hebben elk een bijhorend thema. Elk thema bestaat uit een reeks typerende kleuren. Op basis van het gekozen fotodoek wordt er dus een foto-opstelling geplaatst bestaande uit bijpassende versieringen en een pletstaart.

 

De pletstaart wordt besteld bij een lokale en ervaren banketbakster. Vooraleer de pletstaart besteld wordt, kan u eventuele voorkeuren doorgeven op het vlak van kleur, soort pletstaart en de taarttopper.

De fotosessie bestaat uit een reeks portretfoto's en wordt afgesloten met een pletsen en ploeteren in de taart. Achteraf krijgt u de mogelijkheid om uw kindje op te frissen in de aanleunende badkamer.

Je kan de beschikbare achtergronden raadplegen op de volgende pagina: CAKESMASH.

Stond je vraag er niet tussen? Geen nood, je kan me steeds een e-mail zenden met jouw vraag.

Logo fotograaf Magalie.png
20200204_123105936_iOS.png
  • Facebook
  • Instagram

Bedankt! Voortaan wordt je als eerste op de hoogte gebracht van de berichtgeving bij fotograaf Magalie.

fotograaf Brakel Magalie Aspeele.png