Korting.png
fotoproducten_edited.png

Boekte je een fotosessie? Vraag je je af wat je met al die mooie foto's kan doen? Of wil je ter gelegenheid een bepaalde foto in de vorm van een fotoproduct cadeau doen? Dat kan vanaf heden aan de hand van de verschillende fotoproducten die op bestelling beschikbaar zijn bij fotograaf Magalie Aspeele.

Foto's webshop fotografie magalie (2).pn

FOTOPRODUCT: FOTO OP EEN HOUTEN FRAME

Het meest gekozen fotoproduct is een fotodoek. 

Uit jouw finale beelden, die afgeleverd worden na de fotoreportage, kan je een foto kiezen om te laten ontwikkelen op een fotodoek.

Een fotodoek is een canvas die bevestigd wordt op een houten frame. Op deze doek wordt jouw gekozen foto geprint.

De prijs van de fotodoek wordt berekend op basis van de gewenste grootte. Je kan de prijzen hiervoor raadplegen via de roze knop onderaan deze pagina.

FOTOPRODUCT: FOTO OP EEN KOFFIETAS

Jouw favoriete foto op jouw ochtendkoffie? Of wens je een collage op een koffietas voor vaderdag, moederdag, of een andere speciale gelegenheid? 

Uit jouw finale beelden, die afgeleverd worden na de fotoreportage, kan je een foto kiezen om te laten ontwikkelen op een koffietas.

Je kan kiezen uit een witte koffietas, een koffietas in kleur of een magische mok waarvan de foto pas verschijnt na aanraking met warmte. 

De prijs van de koffietas wordt berekend op basis van de gewenste soort koffietas. Je kan de prijzen hiervoor raadplegen via de roze knop onderaan deze pagina.

Foto's webshop fotografie magalie (3).pn
Foto's webshop fotografie magalie (1).pn

FOTOPRODUCT: FOTO OP EEN KUSSEN

Wil je jouw favoriete foto graag dicht bij jou? Fleur jouw zetel in de woonkamer, of jouw beddengoed op met een bedrukt kussen!

Uit jouw finale beelden, die afgeleverd worden na de fotoreportage, kan je een foto kiezen om te laten ontwikkelen op een kussen.

De prijs van het kussen wordt voornamelijk berekend op basis van de gewenste grootte. Je kan de prijzen hiervoor raadplegen via de roze knop onderaan deze pagina.

FOTOPRODUCT: FOTO OP EEN FLEECE DEKENTJE

Gezellig op een zomerse avond met een fleece dekentje in de tuin? Of kan je in de winter wel wat extra warmte gebruiken? Misschien wil je wel jouw zoon of dochter een dekentje met een foto van jullie gezin op cadeau doen? Bestel dan een fleece dekentje om een unieke herinnering te creëren. 

Uit jouw finale beelden, die afgeleverd worden na de fotoreportage, kan je een foto kiezen om te laten ontwikkelen op het dekentje.

Jekan zowel een foto als een collage laten bedrukken op het dekentje.

De prijs van het deken wordt berekend op basis van de gewenste grootte. Je kan de prijzen hiervoor raadplegen via de roze knop onderaan deze pagina.

Foto's webshop fotografie magalie (4).pn

Heb je interesse in het bestellen van één van de bovenstaande producten? Stuur dan jouw keuze via e-mail naar magalie.aspeele@hotmail.be

Logo fotograaf Magalie.png
20200204_123105936_iOS.png
  • Facebook
  • Instagram

Bedankt! Voortaan wordt je als eerste op de hoogte gebracht van de berichtgeving bij fotograaf Magalie.

fotograaf Brakel Magalie Aspeele.png